Homepage Specials Knikladers

U wil een kniklader kopen, huren of leasen?

Palmaers Park en tuin heeft zeker een kniklader die aan uw eisen voldoet.

Knikladers zijn miniladers die worden bestuurd met via een kniksysteem. Dit zorgt ervoor dat deze machines zeer wendbaar maar toch uiterst krachtig zijn. Knikladers zijn onmisbaar voor bestratingsbedrijven  maar worden ook ingezet in de bouw en park & tuin toepassingen. Ook in de agrarische sector is dit een veel gebruikte machine om pakken stro bij te rijden of stallen uit te mesten.

Het juiste hulpstuk erbij kiezen.

Afhankelijk van de toepassing kunnen er verschillende eenvoudige monteerbare hulpstukken worden geleverd. Zo kan u uw machine specifiek uitrusten naar uw persoonlijke wensen. Zo zijn er bakken, palletvorken en grijparmen veel gebruikte hulpstukken. Maar er zijn talloze mogelijkheden waarover Palmaers Park & Tuin u graag wil adviseren.

 

Welke merken verdeelt Palmaers Park & Tuin?

Knikmops en Avant

2 Belgische fabrikanten van knikladers en rollmopsen met een zeer degelijke kwaliteit aan interessante prijzen. Ontdek hieronder alvast de catalogi van beide merken.

Avant

200 serie

300 serie

400-700 serie

R serie

 

Knikmops

Catalogus

Een nieuwe Kniklader nodig?

Kom onze standaardmodellen en opties bekijken in de toonzaal of vraag meteen meer informatie of een prijsofferte op bij onze Kniklader specialisten.