Homepage Leasing

Via PV Worx kan u ook machines leasen

Kopen, leasen of huren?

Ondernemers hebben heel wat cash flow nodig om alle werkingskosten op tijd betaald te krijgen. Zeker in de bouwsector. Lonen, brandstof, machine onderhoud,… de maandelijkse vaste kosten lopen snel op. Tussendoor moet u natuurlijk ook nog geld opzij houden om te kunnen investeren in nieuwe machines bijvoorbeeld. Vaak is machines leasen in plaats van ze te kopen dan een interessante zaak. Zo spreidt u immers de investeringskost op financieel en fiscaal vlak en blijft u toch over voldoende liquide middelen beschikken om alle leveranciers correct en op tijd te betalen.

Palmaers Worx Lease

U kan een leasingcontract aangaan bij een onafhankelijke lease maatschappij of bij de bank, of u kan rechtstreeks bij Palmaers Park & Tuin machines leasen via PV Worx, een onderdeel van de Palmaers groep.  We hebben immers enkele interessante leasing formules uitgewerkt helemaal op maat van bouwprofessionals zoals u.

  • verkoop of afbetaling of operationele lease
  • flexibele leaseformules op maat
  • zowel voor nieuwe als voor tweedehands machines
  • voor alle machines en merken die we verdelen met een minimum waarde van 2.500 euro

Onze lease formules

Doorgaans kiezen onze klanten voor de klassieke leasing formules: financiële of operationele lease. Beide types zijn echter flexibel, bespreekbaar en aanpasbaar op maat van uw project. Aarzel dus zeker niet om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken!

Verkoop op afbetaling

Bij deze formule wordt de machine geheel of gedeeltelijk gefinancierd door Palmaers Park & Tuin. U betaalt enkel maandelijkse afbetalingen. De looptijd van het contract kiest u zelf (tot max. 60 maanden) en bij afloop is er geen restwaarde meer te betalen. Indien gewenst, kunnen in het maandelijkse bedrag ook onderhoudskosten worden opgenomen. Al kan u ook opteren voor een volwaardige operationele.

Operationele lease

Bij de operationele lease wordt PV Worx de volledige juridische en fiscale eigenaar van de machine. U betaalt een maandelijks bedrag dat u kan vergelijken met huur voor het gebruik van de machine en die bedragen worden ook rechtstreeks als kost in de resultatenrekening ingeschreven. Uw onderneming heeft dus wel een vaste kost, maar geen investering die drukt op het eigen vermogen waardoor uw balans er interessant blijft uitzien voor andere kredietverstrekkers. De operationele lease houdt bovendien in dat de leasingnemer zelf van de machine instaat voor het onderhoud en de herstellingen. Hiervoor kan een afzonderlijk onderhoudscontract worden afgesloten.

Nog niet helemaal wat u zoekt?

Geen probleem! Bij Palmaers Park & Tuin kan u immers alle nieuwe en tweedehands gereedschappen en machines ook aankopen of huren. Machineverhuur is bovendien ook voor lange huurperiodes mogelijk!

Of machines leasen ook voor uw onderneming interessant is?

U bent van harte welkom om uw investeringsplannen met ons te komen bespreken. Geheel vrijblijvend uiteraard, maar onze specialisten denken met plezier even met u mee om uw aankoop of huurkoop fiscaal en financieel te optimaliseren.