Homepage Over ons

 

GROOTSCHALIGHEID IN GEREEDSCHAP EN MACHINES

Ondertussen bijna 50 jaar en reeds twee generaties is het familiebedrijf Palmaers Vakhandel, gespecialiseerd in kwaliteitsgereedschap en machines, een begrip in de regio Bilzen en omstreken.
Een “One-stop-shopping”-vakhandel, in de loop der jaren geëvolueerd tot ‘Groep Palmaers’ en één van de belangrijkste spelers op het vlak van verkoop, verhuur en Park&Tuin.
Het aanbod is dan ook immens, met een totaaloplossing voor iedereen, want welke klus u ook gaat doen, het begint met het juiste materiaal en het allerbeste gereedschap. Alles wat u elders niet kan vinden, is bij ons verkrijgbaar.
Naast ons totaalgamma staan wij nog steeds bekend als een ‘speciaalzaak’ in de ware betekenis van het woord. Iedere klant wordt bij ons persoonlijk geadviseerd op basis van een jarenlange deskundigheid van onze medewerkers.

ONDERSCHEID DOOR EXCLUSIVITEIT

De Groep Palmaers kan zelfs uitpakken met enkele exclusiviteiten zoals de Kärcher Specialist in Professionele machines van Limburg, de eigen productie van diamantboren, het exclusieve verdeelrecht van “Maximal”-heftrucks. Daarnaast zijn wij ook gekend om onze enorme expertise in stroomgroepen, alsook de inrichting van trailers en bestelwagens.

GROEI MET EEN VISIE!

Om onze groei van de laatste jaren te verzekeren naar de toekomst toe, zullen we begin 2017 verhuizen naar onze nieuwbouw waar alles zal gecentraliseerd worden onder één dak met 3000m² magazijnen en 7000m² showroom en winkel, en van waaruit we ons aanbod nog verder kunnen uitbreiden. Onze nieuwe lokatie zal tevens een zeer vlotte bereikbaarheid hebben vanaf de autostrade (E313) en zal geflankeerd worden door 300 parkeerplaatsen.