Homepage Specials Robotmaaiers

Robotmaaiers, dé oplossing voor een perfecte gazon.

Beu om steeds uw gazon te moeten maaien?

Robotmaaiers zijn ideaal voor wie een grote tuin heeft maar weinig tijd. In plaats van tijd in uw tuin te spenderen achter een grasmaaier, kan u die tijd gebruiken om ervan te genieten. Uw robotmaaier zorgt er immers voor dat uw gazon voortdurend wordt gemaaid. Kom bij Palmaers Park & Tuin uw robotmaaier kopen en u koopt tijd!

Bij Palmaers Park & Tuin altijd een professioneel advies voor uw robotmaaier.

Professionals staan voor u klaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar de juiste robotmaaier. Afhankelijk van verschillende factoren kiest u best voor een welbepaalde robotmaaier. Zo is het oppervlakte van uw gazon belangrijk, net zoals de hoeveelheid obstakels in uw gazon (bv, bomen, struiken,…).  Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunnen we een afspraak inplannen in voor de installatie.

Installatie in uw tuin.

Het terrein voor de robotmaaier wordt afgebakend via een draad die in de grond wordt aangebracht. Via een sensor voelt de robotmaaier waar de grenzen zijn van het te maaien gazon. Bovendien wordt er ook een laadstation geplaatst waar de robotmaaier automatisch naar toe rijdt bij een lage batterijspanning. Deze installatie kunnen onze professionele installateurs voor u verzorgen tegen een uurtarief. Zo bent u zeker dat de robotmaaier perfect zal functioneren.

Welk merk Robotmaaiers verkoopt Palmaers Park & Tuin?

Het bekende Duitse merk AL-KO is onze partner voor Robotmaaiers. U koopt bij ons dus de Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid. We hebben al meer dan 100 installaties uitgevoerd van AL-KO robotmaaiers en dat tot ieders tevredenheid.

Benieuwd naar de prijs van een robotmaaier op maat?

Kom naar onze showroom in Bilzen of neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.