Homepage Winteronderhoud

Volledig onderhoud van uw grasmachine!

Een goed onderhouden machine gaat veel langer mee. Dat klinkt logisch, maar toch durven mensen het vaak (te) lang uitstellen, waardoor er later meer kosten aan zijn door problemen wegens slecht onderhoud. Voor een onderhoud van uw grasmachine in Aarschot bent u bij ons zeker en vast aan het juiste adres. Wij doen niet alleen onderhoud op toestellen die bij ons zijn aangekocht. Alle machines zijn welkom bij ons. Naast grasmachines doen we ook onderhoud voor andere tuinbouwmachines.

Onderdelen vervangen

Wij checken de bekabeling, luchtfilters, oliepeil en alle andere plekken. Uw machine wordt grondig gereinigd en als we iets moeten vervangen, doen we dat ook. Indien het een duurder onderdeel betreft, brengen wij u natuurlijk eerst op de hoogte van wat er moet gebeuren. Soms kan een nieuw toestel misschien interessanter zijn voor u.

Messen slijpen

Voor grasmaaiers, kettingzagen, heggescharen etc. kunnen wij ook messen slijpen. Geef ons gerust uw botte mesbladen en u krijgt ze weer aangescherpt terug.

Contact opnemen

Heeft u een toestel liggen dat een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kunt uw machine tot bij ons brengen, maar wij hebben ook een ophaaldienst in regio Aarschot indien gewenst.